"LA COLOMA" NOU DISC DELS CANTAIRES







"La Coloma" és el títol del nou disc del Cantaires del Montgrí, que el varen enregistrar el primer cap de setmana de juny a Sueñomusic Estudio de Sant Feliu de Guixols, no es casualitat el nom del disc, doncs aquest és un homenatge a Angel Valentí que amb 87 anys és l'únic membre que es manté dins el grup des dels seus inicis, i que va fer una versió al català de l’havanera espanyola més famosa, La Paloma, amb el títol de "La Coloma".
En el disc hi trobarem 13 cançons, L'oreneta gentil, La barca xica, Ven a Luarca, Escolta es vent, El pescador de Capri, Del teus ulls una mirada, Cala Montgó, Tornada a Menorca, Caña dulce, Prop d’una barqueta, La Coloma, versió feta per Angel Valentí, L’Estartit, i Demà a trenc d’alba, aquestes dues últimes varen ser composades expressament perquè les cantes el grup.
La presentació del disc, del qual s'ha fet una tirada inicial de 500 exemplars, es farà el 12 de juliol a les 21:00 hores a la plaça de la vila de Torroella de Montgrí.

Escrit el dissabte, 22 de juny del 2013 arxivat a l'apartat de . Et pots subscriu t'hi i rebre les nostres noticies en el teu correu RSS 2.0.