CANTADA A LA DIADA DEL SOCI DEL CLUB NÀUTIC L’ESCALA








El dissabte 7 d’agost, els Cantaires actuaren a la festa-sopar que el Club Nàutic l’Escala celebra cada any per reunir i premiar als socis amb més antiguitat en el Club.
El sopar va tenir lloc a l’esplanada de les noves instal·lacions del Club, on hi havia l’antiga llotja de pescadors, ara totalment reformada amb un magnífic restaurant a la primera planta i unes instal·lacions que encara s’han d’acabar de completar.
Ja se sap que quan s’actua en un sopar, el públic es molt diferent del que assisteix a una cantada, aquí la música serveix d’acompanyament, i això es el que va passar dissabte, amb la cantada dels Cantaires, tot i que el grup hi va posar molta voluntat per tirar endavant el seu repertori, els assistents, no tots, estaven més pendents d’explicar les seves coses que d’escoltar les havaneres, i es vulgui o no quan un grup esta actuant aixó es nota i també en la seva forma de cantar, ja que no es el mateix cantar amb silenci que amb un “rum, rum”. Cal però felicitar al Club Nàutic pel sopar i tota la festa, en la que no va faltar-hi el cremat.

Escrit el dimarts, 10 d’agost del 2010 arxivat a l'apartat de . Et pots subscriu t'hi i rebre les nostres noticies en el teu correu RSS 2.0.