SOPAR-CANTADA A LA BELLA LOLA DE CALELLA

Dissabte de carnaval es presentaven en societat i a la catedral de l’havanera, la nova formació dels cantaires del Montgrí, tot i que ja havien fet algunes cantades, la de la Bella Lola de Calella de Palafrugell era especial, cantar en aquest escenari imposa, i això ho sabien bé els de Torroella, per aquest motiu escolliren un repertori de temes populars i molt coneguts que varen saber engrescar a la gent que emplenava el local.

Passades les 11 de la nit un servidor feia la presentació del grup i acte seguit en Teo, Vazquez, Sidro, l’incombustible Àngel valentí en Paco a l’acordió i en Miquel a la guitarra -que a la vegada anava presentant amb gràcia i animant a la gent,- començaren a interpretant temes com el vell pescador -del qual l’autor, el Llibori i alguns companys dels Llops de Mar eren presents- passant per la Rosina, Cala Montgó, Barcarola, el Llop de Mar....etc.

Tot un selecte repertori de coneguts temes que va fer passar una bona vetllada els assistents, la qual es va acabar amb la tradicional bella lola, dedicada al que es l’anima i propietari del local en Paco Cardona.

Una nit agradable d’havaneres que els Cantaires varen estar a l’altura de les circumstancies.

Joan Brugues Casademont

Ràdio l’Escala “A cau d’orella”


Escrit el diumenge, 14 de febrer del 2010 arxivat a l'apartat de . Et pots subscriu t'hi i rebre les nostres noticies en el teu correu RSS 2.0.